GeoForum menee metsään

Paikkatiedon ekosysteemissä toimii useita erilaisista organisaatioita, joilla on myös usein yhteisiä kysymyksiä pöydällä. Kaikkia hyödyttävän vuorovaikutuksen aikaansaamiseksi järjestämme valtakunnallisia verkostoitumistapahtumia paikkatietoalan aktiiveille.

Tapahtuma järjestetään ympäri Suomea sekä ulkona että verkossa. Kyseessä on pienryhmissä tehtävä suunnistustapahtuma, jonka tarkoitus on koota alueellisesti yhteen paikkatietoalan osaajia ja mikä tärkeintä, tarjota pieni tauko etäpalavereista. 

Alueagentit

Tapahtuman pienryhmät koordinoidaan GeoForum alueagentien toimesta. Alueagenttien avulla verkoston toiminnasta pääsevät nauttimaan kaikki, ympäri Suomen.

Ohjelma

Järjestämme ajankohtaisia tehtäviä rasteille. Rastien dokumentointi ja kommunikointi muiden ryhmien kanssa tapahtuu Whatsapp-ryhmän kautta. Ulkoiluosuuden jälkeen palataan vielä toimistolle ja jaetaan ryhmien töiden kokemuksia tuloksia. 

9.00 Lähtö alueagentin valitsemasta sijainnista
9.20 Saapuminen ensimmäiselle rastille
9.40 Lähtö toiselle rastille
10.00 Saapuminen toiselle rastille
10.20 Lähtö kolmannelle rastille
10.40 Saapuminen kolmannelle rastille
11.00 – 12.30 Lounastauko ja siirtyminen työpisteille
12.30 – 13.00 Webinaari omilta työpisteiltä

Alueryhmät

GeoForum järjestää aluetoimintaa tällä hetkellä viidellä alueella: Pirkanmaa, Varsinais-Suomi, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo ja Uusimaa.

Aluetoimintaan voi tutustua lisää täällä.