Etsitkö töitä tai työharjoittelupaikkaa paikkatietoihin liittyen? Täältä löydät alan ajankohtaisia työpaikkailmoituksia. Voit myös tehdä työpaikkailmoituksen täällä.

Cloud Specialist / Pilviasiantuntija (AWS)

Työnantaja: Spatineo Oy

Kuvaus:

Tyyppi: Vakituinen kokopäivätyö
Työkokemus (AWS): 2+ v
Työaika: 37,5 h/vk, joustava
Toivottu aloituspäivämäärä: Neuvoteltavissa
Työpaikan sijainti: Helsinki
Haku-DL: 20.8.2021

Me Spatineolla uskomme sujuviin ja tietoturvallisiin tietovirtoihin, joiden päälle voimme rakentaa yhdessä tulevaisuutta digitaaliselle yhteiskunnalle. Meillä on asiakkaina niin julkisia tahoja kuin yksityisiä yrityksiä. Olemme olleet alalla jo pitkään kehittämässä paikkatietoinfrastruktuureita ja siihen liittyvää osaamista. Olemme vahvasti myös mukana kehittämässä alan standardeja OGC:ssä (Open Geospatial Consortium).

Etsimme kasvavaan joukkoomme sinua pilviasiantuntija vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin AWS infrastruktuurien suunnitteluun, rakentamiseen, kehittämiseen ja ylläpitoon. Työssäsi pääset osaksi kokenutta ja osaavaa tiimiä.

Odotamme sinulta osaamista, kokemusta ja näkemystä pilviympäristöistä (AWS, Azure tai GCP). Toivomme sinulta myös kokemusta IaC (aws-cdk, terraform), Linux-hallinnasta, Docker, Kubernetes ja ohjelmointi/skriptausosaamista (Python, bash, NodeJS, Java)
On myös kiva jos sinulla on kokemusta paikkatietoteknologioista, -standardeista sekä -rajapinnoista (esim. GeoServer, PostGIS, QGIS, ArcGIS sekä mm. WMS, WFS, WMTS).

Tarjoamme sinulle mukavan, ihmisläheisen ja kannustavan työilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi alan huippuasiantuntijaksi. Juuri uusittu toimistomme sijaitsee kalasatamassa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Toimistomme on avara, valoisa ja työpisteiden ergonomia on kunnossa. Toimiston sydän on vastajauhetun kahvin tuoksua tarjoileva kahvimylly sekä aito italialainen espressokone. Haluatko kenties myös kehittää ja ylläpitää osaamistasi? Niin mekin! Sen vuoksi kannustamme työntekijöitämme suorittamaan AWS sertifiointeja kustannuksellamme, joita meillä on jo nippu kasassa.

Etätyöohjeistuksemme on: “Etänä saa työskennellä, mutta on myös kiva nähdä sinua toimistolla”.

Mikko on työskennellyt Spatineolla pilviasiantuntija reilun kaksi vuotta. Kun Mikolta kysyttiin hänen tyypillisestä päivästä, hän vastasi, ettei sellaista ole. “Parasta työssäni on se, että jokainen projekti tuo uniikkeja haasteita, jotka haastavat minut ja tiimin jatkuvasti oppimaan uutta.” kuvailee Mikko.

Mikäli haluat kehittyä tietovirtojen kehittämisen ammattilaiseksi, olet löytänyt paikkasi. Jätä hakemuksesi ja CV:si pdf-muodossa viimeistään 20.8.2021 osoitteeseen recruitment@spatineo.com . Mielellämme näemme myös aikaisempia töitäsi ja projektejasi, joten liitäthän hakemukseesi linkin esimerkiksi GitHub-profiiliisi tai vastaavaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Oskari Häkkinen 12. – 16.7. Klo. 14-15 tai 9. – 13.8. Klo. 14-15 numerosta 045 127 1861.

Kesto: Kokopäiväinen, jatkuva

Hakuaika päättyy: 2021-08-20

Web: https://www.spatineo.com/recruitment-cloud-specialist-pilviasiantuntija/

PALUU